AVÍS LEGAL

Informació general

El lloc web www.observatorigarrotxa.cat és propietat del Consell Comarcal de la Garrotxa amb NIF P6700007E i domicili a Av. Onze de Setembre, 22 – 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb el Consell Comarcal a través de l’e-mail: info@observatorigarrotxa.cat

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat del Consell Comarcal de la Garrotxa o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat del Consell Comarcal de la Garrotxa amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit al Consell Comarcal de la Garrotxa, Av. Onze de Setembre, 22 – 17800 OLOT

Limitacions o exclusions de responsabilitat

El Consell Comarcal de la Garrotxa no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. El Consell Comarcal de la Garrotxa no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.