AVÍS LEGAL

Informació general

El lloc web www.observatorigarrotxa.cat és propietat de DinàmiG, Agencia d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa amb NIF P1700098E i domicili a C/ Tomàs de Lorenzana, 15 – 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb DinàmiG a través de l’e-mail: info@observatorigarrotxa.cat

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de DinàmiG o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de DinàmiG.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de DinàmiG amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a DinàmiG, C/ Tomàs de Lorenzana, 15 – 17800 OLOT

Limitacions o exclusions de responsabilitat

DinàmiG no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. DinàmiG no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.